Kan jeg avbryte eller endre en ordre etter at den er sendt inn?

sendt

Når en ordre er sendt inn, er det foreløpig ingen måte å endre eller avbryte den selv på nett — men ikke bekymr deg, teamet kan ofte fortsatt hjelpe hvis du kontakter dem raskt.

Det viktigste er hastighet, fordi ordrer blir oppfylt raskt og arbeidet ditt går i produksjon kort tid etter at du legger inn bestillingen. Som en generell regel, hvis du tar kontakt veldig snart etter at du har lagt inn ordren, kan den vanligvis avbrytes, oppdateres eller refunderes. Når trykking har startet, er det kanskje ikke lenger mulig å gjøre endringer, og det kan påløpe gebyr hvis arbeidet allerede er produsert.

For å gi deg de beste mulighetene:

  • Ta kontakt på alle tilgjengelige kanaler umiddelbart (e-post og live chat hvis tilgjengelig).
  • Inkluder alltid ordrereferansen.
  • Beskriv nøyaktig hva du ønsker å endre eller avbryte.

Send e-post til info@theprintspace.co.uk så snart som mulig, og teamet vil gjøre alt de kan for å løse det før ordren når produksjonen.

Trenger du fortsatt hjelp?

Spør hjelpeassistenten i creativehub-dashbordet ditt, eller skriv til oss — en ekte person svarer. info@theprintspace.co.uk