Voinko peruuttaa tai muuttaa tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty?

tilaus

Kun tilaus on lähetetty, sinulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta muuttaa tai peruuttaa sitä itse verkossa — mutta älä huolehdi, tiimi voi usein silti auttaa, jos otat heihin yhteyttä nopeasti.

Ratkaisevaa on nopeus, koska tilaukset käsitellään nopeasti ja työsi siirtyy tuotantoon pian tilauksen jälkeen. Pääsääntöisesti, jos otat yhteyttä heti tilauksen tekemisen jälkeen, tilaus voidaan yleensä peruuttaa, päivittää tai hyvittää. Kun tulostus on alkanut, muutokset eivät välttämättä ole enää mahdollisia, ja jos työ on jo tuotettu, voidaan periä maksu.

Parhaiden mahdollisuuksien saamiseksi:

  • Ota yhteyttä kaikkiin saatavilla oleviin kanaviin välittömästi (sähköposti ja live-chat, jos saatavilla).
  • Sisällytä aina tilausviite.
  • Kerro tarkasti, mitä haluat muuttaa tai peruuttaa.

Lähetä sähköposti osoitteeseen info@theprintspace.co.uk mahdollisimman pian, ja tiimi tekee kaikkensa, jotta tilaus voidaan hoitaa ennen tuotantoon siirtymistä.

Tarvitsetko vielä apua?

Kysy sovelluksen sisäiseltä avustajalta creativehub-kojelaudastasi tai lähetä meille sähköpostia — oikea ihminen vastaa. info@theprintspace.co.uk