Mange kunstnere jobber sammen med en studioassistent, manager eller forretningspartner som hjelper til med den daglige driften, så dette er et helt berettiget spørsmål.
Fra et praktisk perspektiv er en konto knyttet til e-postadressen og påloggingen den ble registrert med, og hvem som helst med disse detaljene kan logge inn — så små team deler noen ganger ett sett med påloggingsopplysninger. Men å dele påloggingsopplysninger betyr at alle har full tilgang til filene dine, bestillinger, betalingsinformasjon og butikkinnstillinger, så gjør dette bare med personer du stoler helt på, og hold passordet ditt sikkert.
Vi tilbyr ikke teamtilgangskontoer for øyeblikket