Kan ik mijn account delen met een studioassistent of zakenpartner?

account

Veel kunstenaars werken met een studioassistent, manager of zakenpartner die helpt met de dagelijkse gang van zaken, dus dit is een terechte vraag.

Praktisch gezien is een account gekoppeld aan het e-mailadres en de inloggegevens waarmee het is geregistreerd, en iedereen met die gegevens kan zich aanmelden — dus een klein team deelt soms één set inloggegevens. Maar als je inloggegevens deelt, hebben alle gebruikers volledige toegang tot je bestanden, bestellingen, betalingsinformatie en winkelinstellingen, dus doe dit alleen met mensen die je volledig vertrouwt en zorg dat je wachtwoord veilig blijft.

We bieden op dit moment geen teamtoegangsaccounts aan

Nog hulp nodig?

Vraag de in-app helpassistent via je creativehub dashboard, of stuur ons een e-mail — een echt persoon antwoordt. info@theprintspace.co.uk