Voinko jakaa tilini studioassistenttini tai liikekumppanini kanssa?

tili

Monet taiteilijat työskentelevät studioassistenttien, managerin tai liikekumppanien kanssa, jotka auttavat päivittäisistä asioista, joten tämä on hyvinkin oikeutettu kysymys.

Käytännön tasolla tili on sidottu siihen sähköpostiosoitteeseen ja kirjautumistietoihin, joilla se on rekisteröity, ja kuka tahansa, jolla on nämä tiedot, voi kirjautua sisään — joten pieni tiimi joskus jakaa samoja kirjautumistietoja. Kirjautumistietojen jakaminen tarkoittaa kuitenkin sitä, että kaikilla on täydet käyttöoikeudet tiedostoihisi, tilauksiin, maksutietoihin ja myymälän asetuksiin, joten jaa tietoja vain ihmisten kanssa, joihin luotat täysin, ja pidä salasanasi turvassa.

Emme tarjoa ryhmän käyttöoikeuksien tilejä tällä hetkellä

Tarvitsetko vielä apua?

Kysy sovelluksen sisäiseltä avustajalta creativehub-kojelaudastasi tai lähetä meille sähköpostia — oikea ihminen vastaa. info@theprintspace.co.uk