Kan jeg dele min konto med en atelierassistent eller forretningspartner?

konto

Mange kunstnere arbejder med en atelierassistent, manager eller forretningspartner, der hjælper med den daglige drift, så det er helt berettiget at stille dette spørgsmål.

Fra et praktisk synspunkt er en konto knyttet til den emailadresse og det login, den blev registreret med, og alle med disse oplysninger kan logge ind — så små teams deler nogle gange ét sæt loginoplysninger. Men når du deler loginoplysninger, har alle fuld adgang til dine filer, ordrer, betalingsoplysninger og butikindstillinger, så gør det kun med mennesker, du stoler helt på, og hold dit kodeord sikkert.

Vi tilbyder ikke teamadgangskonti på nuværende tidspunkt

Har du stadig brug for hjælp?

Spørg hjælpeassistenten i appen fra dit creativehub dashboard, eller skriv til os — en rigtig person svarer. info@theprintspace.co.uk