Useimmissa tapauksissa kyllä. Jos olet aiemmin tillannut tulostuksia theprintspacesta tai perustanut jo taidegallerian, sinulla on creativehub-tili, ja se on sama tili, jota käytät täällä — kirjaudu vain sisään rekisteröintiin käyttämälläsi sähköpostiosoitteella sen sijaan, että luoisit uuden tilin. Nykyiset asiakkaat voivat kirjautua sisään ja jatkaa siitä, mihin jäivät, kun aiemmin ladatut tiedostot, tallennetut osoitteet ja maksutiedot ovat valmiina nopeaa uudelleentilausta varten.
Jos yrität rekisteröityä ja sähköpostiosoitteesi tunnistetaan, se on merkki siitä, että sinulla on jo tili — kirjaudu tällöin sisään sen sijaan (voit nollata salasanasi, jos olet unohtanut sen). Voit myös päivittää tilillesi rekisteröidyn sähköpostiosoitteen tiliasetuksista tarvittaessa.