I de fleste tilfælde ja. Hvis du tidligere har bestilt prints fra theprintspace eller allerede har oprettet en kunstnerbutik, har du en creativehub-konto, og det er den samme konto, du bruger her — log blot ind med den mailadresse, du registrerede dig med, i stedet for at oprette en ny konto. Eksisterende kunder kan logge ind og fortsætte, hvor de slap, med tidligere uploadede filer, gemte adresser og betalingsoplysninger klar til hurtig genbestilling.
Hvis du forsøger at tilmelde dig, og din mailadresse allerede er genkendt, er det et tegn på, at du allerede har en konto — i så fald skal du logge ind i stedet (du kan nulstille dit kodeord, hvis du har glemt det). Du kan også opdatere den mailadresse, som din konto er registreret på, fra dine kontoindstillinger, hvis det er nødvendigt.