In de meeste gevallen ja. Als je eerder prints bij theprintspace hebt besteld of al een kunstwinkel hebt opgezet, heb je een creativehub-account, en dat is hetzelfde account dat je hier gebruikt — meld je gewoon aan met het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd, in plaats van een nieuw account aan te maken. Bestaande klanten kunnen inloggen en daar doorgaan waar ze waren gebleven, met eerder geüploade bestanden, opgeslagen adressen en betaalgegevens klaar voor snelle herbestellingen.
Als je probeert je aan te melden en je e-mailadres wordt al herkend, betekent dat dat je al een account hebt — meld je in dat geval in (je kunt je wachtwoord resetten als je het bent vergeten). Je kunt het e-mailadres waarop je account is geregistreerd ook wijzigen in je accountinstellingen, indien nodig.