I de fleste tilfeller, ja. Hvis du har bestilt trykk fra theprintspace før eller allerede opprettet en kunstnerbutikk, har du en creativehub-konto, og det er den samme kontoen du bruker her — logg inn med e-postadressen du registrerte deg med i stedet for å opprette en ny. Eksisterende kunder kan logge inn og fortsette der de slapp av, med tidligere opplastede filer, lagrede adresser og betalingsdetaljer klare for rask gjenbestilling.
Hvis du prøver å registrere deg og e-postadressen din allerede er kjent, er det et tegn på at du allerede har en konto — i så fall logger du inn i stedet (du kan tilbakestille passordet ditt hvis du har glemt det). Du kan også oppdatere e-postadressen kontoen din er registrert på fra kontoinnstillingene dine hvis det er nødvendig.