Kuinka kirjautua sisään tai luoda creativehub-tili

kirjautuminen

Pääset creativehubiin kirjautumissivun kautta. Voit kirjautua sisään olemassa olevalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, rekisteröityä uutena käyttäjänä tai palauttaa salasanasi, jos olet unohtanut sen. Vaihda Kirjaudu sisään- ja Rekisteröidy-välilehtien välillä.

Kirjautuminen (olemassa olevat käyttäjät)

  1. Kirjoita Kirjaudu sisään -välilehdellä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.

Jos tilisi on luotu ennen nykyisiä käyttöehtojamme tai ehdot on päivitetty sen jälkeen kun hyväksyit ne viimeksi, sinut ohjataan koko näytön Käyttöehdot-näyttöön kirjautumisen yhteydessä. Lue ehdot ja klikkaa Hyväksy jatkaaksesi.

Rekisteröityminen (uudet käyttäjät)

  1. Siirry Rekisteröidy-välilehdelle.
  2. Kirjoita etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja vahvista salasanasi. Kaikki kentät ovat pakollisia ja kahden salasanan on oltava identtiset.
  3. Klikkaa Luo tili.

Tilisi on luotu tässä vaiheessa. Sovellus ei ohjaa sinua kojelautaan — sen sijaan se siirtää Kirjaudu sisään -välilehdelle ja näyttää viestin "Tili luotu — tarkista sähköpostisi". Lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuslinkin: vahvista sähköpostiosoitteesi ja kirjaudu sisään uudella sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Hyväksyt käyttöehdot ensimmäisellä kirjautumisella, ei rekisteröitymisen yhteydessä: kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi ja kirjautunut sisään, sinut ohjataan koko näytön Käyttöehdot-näyttöön, jossa on yksi Hyväksy-painike (ja Lataa kopio -linkki). Klikkaa Hyväksy jatkaaksesi.

Unohditko salasanasi?

Salasanan palautus tapahtuu Kirjaudu sisään -välilehdellä — erillistä sivua tai ponnahdusikkunaa ei ole.

  1. Klikkaa Unohditko salasanasi? salasanakentän vieressä.
  2. Kirjoita sähköpostiosoite, jolla kirjaudut sisään (se täytetään automaattisesti, jos olet jo kirjoittanut sen).
  3. Klikkaa Lähetä salasanan palautussposti.

Näet vahvistuksen: "Jos {sähköpostiosoitteesi} vastaa tiliä, palautuslinkin sisältävä sposti on lähetetty. Tarkista saapuneet." Turvallisuussyistä tämä viesti näytetään aina samalla tavalla riippumatta siitä, vastaako sähköpostiosoite tiliä vai ei — joten se ei takaa, että linkkiä lähetettiin. Jos sähköpostiosoite vastaa tiliä, palautuslinkki saapuu sähköpostissa; seuraa sitä asettaaksesi uuden salasanan ja kirjaudu sitten sisään.

Klikkaa Takaisin kirjautumiseen palataksesi kirjautumislomakkeelle.

Tarvitsetko vielä apua?

Kysy sovelluksen sisäiseltä avustajalta creativehub-kojelaudastasi tai lähetä meille sähköpostia — oikea ihminen vastaa. info@theprintspace.co.uk