Tilisi luodaan välittömästi. Ei ole odotuslistaa, hyväksyntävaiheita tai rajoitettua käyttöoikeustasoa – kun olet kirjautunut sisään, sinulla on täysi pääsy sovellukseen.
Mihin sinut ohjataan
Kun olet kirjautunut sisään, sinut ohjataan Kotiin – tervetuloa-sivulle, jossa on Asetusedistymisen ehto-lista ja Valitse palvelu -osio. Ei ole erillistä koontinäyttöä, jonka odottamiseen tarvitsee odottaa.
Asetusehto-lista
Koti seuraa viittä vaihetta ja merkitsee ne suoritetuiksi niiden mukaan:
- Yhdistä kauppasi – linkitä verkkokauppaalusta, jotta creativehub voi työntää tuotteita sinne. Voit käyttää useita alustoja tai API:amme; suosittelemme Shopifya. Tämä on ainoa vaihe, joka sinulla on oltava ennen julkaisua.
- Luo tuotteita tai drop-sivuja – tee yksittäisiä painotuotteita tai luo aikarajoitettu drop-sivu tuotteilla (dropit ovat vain Shopifyssa).
- Lisää maksukortti – kun teemme myynnin, veloitamme kortiltasi tilauksen tuotantoa ja toimittamista varten.
- Lisää brändäys – lisää pakkausbrändäys ja logot todistuksiisi parantaaksesi asiakaskokemusta.
- Tee myyntiä! – lue ohjauskeskuksesta neuvoja painosten markkinoimisesta.
Sinun ei tarvitse tehdä näitä järjestyksessä, ja vain kaupan yhdistäminen vaaditaan julkaisun aloittamiseen.
Mitä sinun ei tarvitse tehdä
Sinun ei tarvitse yhdistää sosiaalisen median tiliä sovelluksen käyttämiseen. Sosiaalisen median yhteydet ovat osa markkinointiominaisuuksia, jotka ovat tällä hetkellä poissa päältä kaikille – ne eivät ole osa käytön aloittamista.