Co się dzieje po utworzeniu konta w creativehub

strona główna

Twoje konto jest tworzone natychmiast. Nie ma listy oczekujących, żadnych etapów zatwierdzania ani ograniczonego dostępu — po zalogowaniu masz dostęp do pełnej aplikacji.

Gdzie się ląduje

Po zalogowaniu zostaniesz przeniesiony na Home (Stronę główną) — stronę powitalną z listą Setup progress (Postęp ustawień) i sekcją Choose a Service (Wybierz usługę). Nie ma oddzielnego pulpitu czekającego na aktywację.

Lista kontrolna ustawień

Strona główna śledzi pięć kroków i zaznacza je w miarę ich ukończenia:

  1. Connect your store (Połącz swój sklep) — powiąż platformę e-commerce, aby creativehub mógł publikować produkty. Możesz użyć różnych platform lub naszego API; rekomendujemy Shopify. To jedyny krok wymagany przed możliwością publikowania.
  2. Create products or drop pages (Utwórz produkty lub strony drop) — stwórz poszczególne produkty do druku lub wygeneruj stronę drop (czasowe wydarzenie sprzedaży) z produktami (drops dostępne tylko dla Shopify).
  3. Add a payment card (Dodaj kartę płatniczą) — gdy dokonasz sprzedaży, obciążymy twoją kartę, aby wyprodukować i wysłać zamówienie.
  4. Add branding (Dodaj branding) — dodaj branding opakowania i logo do certyfikatów, aby poprawy doświadczenie klienta.
  5. Make sales! (Dokonuj sprzedaży!) — przeczytaj artykuły w centrum pomocy, aby uzyskać porady dotyczące marketingu swoich wydruków.

Nie musisz wykonywać tych kroków w tej kolejności, a jedynym wymaganym warunkiem do rozpoczęcia publikowania jest połączenie sklepu.

Czego nie musisz robić

Nie musisz łączyć konta w mediach społecznościowych, aby korzystać z aplikacji. Połączenia społecznościowe są częścią funkcji marketingowych, które są obecnie wyłączone dla wszystkich — nie są one częścią rozpoczęcia pracy.

Potrzebujesz jeszcze pomocy?

Zapytaj asystenta pomocy w aplikacji z pulpitu creativehub lub napisz do nas — odpowie ci prawdziwa osoba. info@theprintspace.co.uk