Du får adgang til creativehub gennem loginskærmen. Log ind med din eksisterende email og adgangskode, opret en konto hvis du er ny, eller nulstil din adgangskode hvis du har glemt den. Brug fanerne Log ind og Opret konto til at skifte mellem de to.
Log ind (eksisterende brugere)
- På fanen Log ind skal du indtaste din email og adgangskode.
- Klik på Log ind.
Hvis din konto er ældre end vores nuværende vilkår og betingelser, eller hvis vilkårene er blevet opdateret siden du sidst accepterede dem, bliver du vist en fuldskærms-side med Vilkår og betingelser når du logger ind. Læs dem og klik på Jeg accepterer for at fortsætte.
Opret konto (nye brugere)
- Gå til fanen Opret konto.
- Indtast dit fornavn, efternavn, email, adgangskode og bekræft din adgangskode. Alle felter er påkrævede, og de to adgangskoder skal være identiske.
- Klik på Opret konto.
Din konto oprettes nu. Appen sender dig ikke direkte til et kontrolpanel — i stedet skifter den tilbage til fanen Log ind og viser meddelelsen "Konto oprettet — tjek din email". Vi sender dig et bekræftelselink: bekræft din email, og log derefter ind med din nye email og adgangskode.
Du accepterer vilkårene og betingelserne ved din første login, ikke under oprettelsen: efter at have bekræftet din email og logget ind bliver du vist en fuldskærms-side med Vilkår og betingelser med en enkelt knap Jeg accepterer (og et link til Download en kopi). Klik på Jeg accepterer for at fortsætte.
Har du glemt din adgangskode?
Nulstillingen af adgangskode foregår direkte på fanen Log ind — der er ingen separat side eller popup.
- Klik på Glemt din adgangskode? ved siden af adgangskodefeltet.
- Indtast den email, du logger ind med (den udfyldes automatisk hvis du allerede har skrevet den).
- Klik på Send nulstillings-email.
Du ser en bekræftelse: "Hvis {din email} matcher en konto, er et nulstillingslink blevet sendt. Tjek din indbakke." Af sikkerhedsmæssige årsager vises denne meddelelse altid på samme måde, uanset om emailen matcher en konto eller ej — så det er ikke en garanti for at et link er blevet sendt. Hvis emailen matcher en konto, ankommer nulstillingslinkket via email; følg det for at indstille en ny adgangskode, og log derefter ind.
Klik på Tilbage til login for at vende tilbage til loginskemaet.