O anonimowym checkoucie w Artful Gallery

konto

Możesz złożyć zamówienie w Artful Gallery bez tworzenia konta. AG loguje cię anonimowo przy pierwszej wizycie — w tle tworzysz prawdziwe konto użytkownika, które możesz w każdej chwili aktywować poprzez zalogowanie.

Jak to działa

  • Przy pierwszej wizycie jesteś zalogowany jako użytkownik anonimowy. Otrzymujesz UUID i możesz natychmiast przesyłać prace, konfigurować odbitki i dodawać do koszyka.
  • Twoja biblioteka, koszyk i zamówienia są powiązane z tym anonimowym kontem.
  • Podczas checkout podajesz adres e-mail, aby można było śledzić zamówienie i wysłać potwierdzenie.
  • Po opłaceniu możesz przekonwertować konto anonimowe w prawdziwe, ustawiając hasło. Twoja historia zostanie zachowana.

Dlaczego to ważne

  • Bez barier wstępu przed płatnością — nie musisz zapamiętywać dodatkowego hasła, aby ocenić produkt.
  • Koszyk nie znika jeśli zdecydujesz się założyć konto na koniec — wszystko, co skonfigurowałeś, pozostaje przypisane.
  • Pełne funkcje konta (zapisane karty, klucze API, wiele adresów, numer VAT) wymagają tylko ustawienia hasła.

Kiedy warto się zalogować

Jeśli zamawiałeś już wcześniej z innego urządzenia, zaloguj się przy użyciu istniejącego adresu e-mail — zobaczysz swoje poprzednie zamówienia i zapisane karty. Logowanie anonimowe działa tylko w przeglądarce, z której je używasz.

Potrzebujesz jeszcze pomocy?

Zapytaj asystenta pomocy w aplikacji z pulpitu creativehub lub napisz do nas — odpowie ci prawdziwa osoba. info@theprintspace.co.uk