Over anoniem afrekenen op Artful Gallery

account

Je kunt een Artful Gallery-bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. AG meldt je de eerste keer dat je uploadt anoniem aan — je krijgt achter de schermen een echt gebruikersaccount, en je kunt dit op elk moment upgraden naar een ingelogd account.

Hoe het werkt

  • Bij je eerste bezoek ben je aangemeld als anonieme gebruiker. Je krijgt een UUID en kunt direct uploaden, afdrukken configureren en aan je winkelwagen toevoegen.
  • Je bibliotheek, winkelwagen en bestellingen zijn gekoppeld aan die anonieme gebruiker.
  • Bij het afrekenen geef je een e-mailadres op zodat je bestelling kan worden gevolgd en een bevestiging kan worden verstuurd.
  • Na betaling kun je het anonieme account omzetten naar een echt account door een wachtwoord in te stellen. Je geschiedenis blijft behouden.

Waarom dit belangrijk is

  • Geen drempels voordat je betaalt — je hoeft geen ander wachtwoord te onthouden om het product te evalueren.
  • Geen verloren winkelwagen als je je uiteindelijk aanmeldt — wat je hebt geconfigureerd blijft behouden.
  • Volledige accountfuncties (opgeslagen kaarten, API-sleutels, meerdere adressen, btw-nummer) vereisen alleen de stap om een wachtwoord in te stellen.

Wanneer je beter kunt inloggen

Als je al eerder vanaf een ander apparaat hebt besteld, log je in met je bestaande e-mailadres — je ziet je vorige bestellingen en opgeslagen kaarten. Anoniem inloggen werkt alleen in de browser waarin je het gebruikt.

Nog hulp nodig?

Vraag de in-app helpassistent via je creativehub dashboard, of stuur ons een e-mail — een echt persoon antwoordt. info@theprintspace.co.uk