Når et tidsbegrenset salg avsluttes, blir ikke den offentlige Shopify-siden mørk. Den skifter automatisk til en «gikk glipp av»-side (en takk-side) som bevarer e-postregistreringen, slik at besøkende som kommer for sent kan melde seg på lista før neste drop.
Dette er den samme offentlige linken som viste den forhåndsvisningsholdt siden og deretter den aktive butikken. Du publiserer ikke noe nytt — siden endrer tilstand av seg selv når salget avsluttes.
Hva som endres når salget avsluttes
- Nedtellingen er skjult (det er ingenting igjen å telle ned til).
- Kjøpsknappen og butikken er borte.
- Siden viser takkemeldingen din pluss e-postregistreringsskjemaet.
Teksten på siden
Meldingen «gikk glipp av» er meldingen «salg avsluttet» som du angir på trinnet Forhåndsvisningsholdt side i veiviseren. Standarden er:
Du gikk glipp av denne dropen. Legg igjen e-posten din for å høre om neste.
For å endre den, rediger feltet Tilpass meldingen «salg avsluttet» på dette trinnet (det er atskilt fra Tilpass takk-meldingen for registrering, bekreftelses som vises etter at noen melder seg på lista). Du kan også redigere det via Rediger alternativer på en publisert drop.
Bildet øverst på siden
Siden «gikk glipp av» gjenbruker det samme bildet øverst som du valgte for vendesiden — det er ikke et eget bilde å angi. Bildet du velger på trinnet for vendesiden brukes både på vendesiden og på siden «gikk glipp av».
Hva som skjer med innsamlede e-poster
Registreringsskjemaet på siden «gikk glipp av» er det samme innebygde Shopify-kundeskjemaet som brukes av vendesiden. Innsendinger oppretter en Shopify-kunde merket newsletter, så e-postene havner på kundelista di klar for neste drop.
Slik konfigurerer du det
Det er ingenting ekstra å slå på — siden «gikk glipp av» er automatisk for ethvert tidsbegrenset salg. Du kontrollerer bare ordlyden og bildet øverst, begge på trinnet Forhåndsvisningsholdt side. Se slik konfigurerer du en vendesite for det komplette settet med alternativer.