Kortin hallinta tiedostossasi

tallennettu korttistripe

Kortti tiedostossa -osassa voit tallentaa maksukortin, jota theprintspace veloittaa tuotantokustannuksista täyttämisen yhteydessä (per tilaus: tulostus, kehys, COA, kirje, pakkaus, toimitus). Tämä on kortin tiedostoon -prosessi, jota käyttävät kaikki julkaistut dropit.

Löydät sen kohdasta Asetukset → Rahoitus.

Miksi kortti tiedostossa

Kun asiakas ostaa dropistasi, tilaus siirtyy theprints​spacelle täytettäväksi. Täyttämisen kustannus veloitetaan sinun tallennetusta kortista — ei asiakkaan kortista. Asiakkaasi maksaa sinulle (Shopifyn kautta) vähittäishinnan; sinä puolestaan maksat theprints​spacelle tukkuhinnan.

Ilman tallennetulla kortilla varustetua järjestelmää täyttäminen epäonnistuu, kun tilaus yritetään veloittaa, ja tilaus viivästyy, kunnes lisäät kortin.

Kortin lisääminen

  1. Avaa Asetukset → Rahoitus.
  2. Napsauta Kortti tiedostossa -osiossa Lisää kortti. Stripesin maksumuoto avautuu sisälle.
  3. Syötä kortin tiedot ja napsauta Tallenna kortti.
  4. Stripe vahvistaa kortin SetupIntentin kautta (off-session käyttö) — mitään maksua ei tehdä, vain valtuutus.
  5. Kortti on nyt tallennettu. Rivissä näkyvät kortin merkki, viimeiset 4 numeroa ja voimassaoloaika.

Stripesin haaran reititys

Korttiasi tallennetaan yhdelle kolmesta Stripe-tilistä asuinmaasi perusteella:

  • Iso-Britannian asuinpaikka → UK Stripe (GBP)
  • USA:n asuinpaikka → US Stripe (USD)
  • DE / EU asuinpaikka → DE Stripe (EUR)

Jos vaihdat asuinmaatasi, edellisellä Stripe-tilillä oleva kortti mitätöityy ja sinun on lisättävä se uudelleen uudella tilillä.

Kortin vaihtaminen

Kun kortti on tallennettu, rivissä näkyvät kortin merkki, viimeiset 4 numeroa ja voimassaoloaika sekä Vaihda -painike sen vieressä.

Vaihtaaksesi uuden kortin (esimerkiksi vanhan vanhettua), napsauta Vaihda. Tämä käynnistää uuden asennuksen sisälle — syötä uudet tiedot ja napsauta Tallenna kortti. Sinun ei tarvitse poistaa vanhaa korttia ensin; uuden kortin tallentaminen korvaa sen.

Kortin poistaminen

Napsauta tallennetun kortin rivin vieressä olevaa roskakorikuvaketta irrottaaksesi sen Stripe-asiakkaastasi.

Poistamisen jälkeen tulevat täyttämismaksut epäonnistuvat, kunnes lisäät uuden kortin.

Julkaisun jälkeinen kehote

Jos julkaiset dropin ilman tallennetulla kortilla varustetua järjestelmää, näyttöön tulee Lisää maksukortti tilauksille -otsikkoiset valintaikkuna. Se ei estä toimintaa — drop julkaistaan joka tapauksessa riippumatta siitä, lisäätäkö kortin vai ei. Voit lisätä kortin silloin ja siellä tai napsauttaa Lisään sen myöhemmin, mikä lähettää sinulle muistutussähköpostin. Kunnes kortti on tiedostossa, tilaukset putoavat olemassa olevaan epäonnistuneen maksun prosessiin täyttämisen yhteydessä.

Tarvitsetko vielä apua?

Kysy sovelluksen sisäiseltä avustajalta creativehub-kojelaudastasi tai lähetä meille sähköpostia — oikea ihminen vastaa. info@theprintspace.co.uk