Sådan redigerer du en publiceret drop

udgiv ændringer

Når en drop er publiceret — eller når du har afsluttet det indledende setup i vejledningen — kommer du til redigeringshubben. Herfra kan du ændre alle dele af droppet og push ændringerne til din butik.

Hvor du finder det

Drop List (sidebar) → dit drops kort → Rediger. Hvis droppet er publiceret, åbnes vejledningen direkte i redigeringshubben. Hvis det er ufuldstændigt, genoptages vejledningen ved dit sidste trin, og hubben vises når det indledende forløb er færdigt.

Hubben

Kortet har titlen Din side og redigeringsmuligheder (eller Dit produkt og redigeringsmuligheder når du åbner et enkelt produkt). Under det ser du Din side og produkter er klar til at blive publiceret på Shopify. (eller Dit produkt er klar til at blive publiceret på Shopify. i produkttilstand).

Redigeringsmulighederne ligger i to sammenklapbare sektioner, begge udvidet som standard:

  • Produkter og priser
  • Butikdesign og indhold

Hver fane åbner en fokuseret editor til den del af droppet. Foretag dine ændringer, og vend derefter tilbage til hubben.

Produkter og priser

  • Priser — alle detailpriser på tværs af størrelser, indramning og billedformat. Se Sådan ændrer du priserne på dine produkter.
  • Editionsoplag — det maksimale antal prints solgt per variant for sporede limiterede udgaver.
  • Produkt- og variantvalg — indramnings-/variantvalg og simulerede forhåndsvisninger af indrammet og ophængt.
  • Skift produktfotos — udskift de produktbilleder, der bruges på produktdetaljsiden.
  • Papirvalg — det papir, der bruges til prints i droppet.
  • Kanter — den hvide kant omkring hvert print.
  • Montering, signatur og nummerering — den samlede editor til finisheringer (montering, signatur og editionsnummerering på ét sted).
  • Certificate of Authenticity — hvilken COA-design der følger med hvert print, og COA-opsætningen.
  • Brevindlæg — det personliggjorte A4-brev, der følger med hvert print.

Butikdesign og indhold

  • Dropnavn — omdøb droppet.
  • Salgsdatoer — launch- og slutdatoer for salget.
  • Sidestil — visuelt skabelon (typografi, farver, knapstile).
  • Sidebanner — det vigtigste visuelle element øverst på salgssiden.
  • Kort kunstnerbiografi — biografisektionen på salgssiden.
  • Kunstværksbeskrivelser — teksten vist ved siden af hvert kunstværk.
  • Vigtige OSS — OSS-akkordion nederst på salgssiden.
  • Profilbillede — kunstnerfotoet til biografisektionen.
  • Logo — dit mærkelogo på pakkeemner og på salgssiden.
  • Signatur — signaturen trykt på hvert kunstværk.
  • Opsætning af Holding Page — hvad besøgende ser før salget åbner (early access-link, tilmeldingsformular, tekst).

Deaktiverede faner

Nogle faner kan være nedtonede. Det betyder normalt, at denne mulighed ikke er tilgængelig i det aktuelle forløb (for eksempel kan priser ikke redigeres når hvert valgt kunstværk blev importeret fra et eksisterende Shopify-produkt).

To tilstande

  • Sidetilstand (standard) — redigeringer gælder for hele salgssiden.
  • Produkttilstand — åbnet når du redigerer et enkelt produkt. Sideniveaufaner er skjulte: Dropnavn, Salgsdatoer, Sidestil, Kort kunstnerbiografi, Kunstværksbeskrivelser, Vigtige OSS, Profilbillede og Opsætning af Holding Page. Logo og Brevindlæg er også skjulte (begge er drop-omfattende). Signatur flyttes op i sektionen Produkter og priser.

Sådan pusher du dine ændringer

Hubben har to knapper nederst: Afslut og en publiceringsknap.

Publiceringsknappens tekst ændres efter kontekst:

  • En salgside læser Udgiv ændringer.
  • Et enkelt produkt læser Push til butik første gang, eller Push redigeringer til butik når det har været publiceret før.
  • Mens pushen kører læser det Pusher….

Push gennemkører publish-pipeline'et (anbefalinger + Shopify-produktopdateringer + redeploy af salgside) så hver gemt ændring går live på én gang.

Publiceringsknappen er deaktiveret når der ikke er noget at pushe — dvs. et allerede publiceret drop uden virkelige ugemte ændringer. Redigering af en fane tæller kun som en ændring hvis du faktisk ændrede noget: at åbne Priser eller Editionsoplag og klikke Fortsæt uden at redigere aktiverer ikke knappen.

For at forlade uden at pushe klikker du Afslut. Dine redigeringer gemmes mens du arbejder — de er bare ikke live før du pusher. Du kan vende tilbage når som helst fra Drops-listen.

Ugemte ændringer

Når du har upushede redigeringer viser hubben en linje under knapperne:

  • For et produkt: Du har upublicerede ændringer til dette produkt.
  • For et drop: Du har upublicerede ændringer til dette drop.

Valutauoverensstemmelse

Hver drop og hvert produkt oprettes i en fast valuta. Hvis du senere ændrer din kontos faktureringvaluta, vises et amberbanner som forklarer at dette drop/produkt forbliver i sin oprindelige valuta, og at den eneste måde at prisætte i den nye valuta er at genskabe droppet eller produktet. Ændring af din kontovaluta ændrer ikke retroaktivt priserne på noget du allerede har opsat.

Hvert produkt på din live drop-side har sin egen adresse: åbning af et produkt tilføjer ?product=<its-name> til URL'en i browserens adressefelt. Kopier det link for at sende købere (eller tag på sociale medier) direkte til dette produkts detaljeret view på din drop-side — tilbage-knappen returnerer dem til hele samlingen.

Har du stadig brug for hjælp?

Spørg hjælpeassistenten i appen fra dit creativehub dashboard, eller skriv til os — en rigtig person svarer. info@theprintspace.co.uk