Oczywiście — creativehub został zaprojektowany jako Twoje jedno centrum zarówno do zamawiania wydruków swoich prac jak i do tworzenia i sprzedawania produktów drukowanych. Po zalogowaniu się trafiasz na stronę opcji, gdzie możesz wybrać, czy chcesz zamawiać wydruki, czy założyć swoją galerię sztuki. Dzięki temu nie musisz korzystać z osobnych danych logowania dla obu działań.
Wszystkie pliki, które przesłasz, są dostępne w obu miejscach — to samo dzieło sztuki, które zamówisz jako wydruk, może zostać również zamienione w produkt do sprzedaży. Oszczędza to времени na ponowne przesyłanie.
Jeśli weszłeś przez nowszą, oddzielną aplikację do zamawiania lub sprzedawania zamiast klasycznego pulpitu creativehub, doświadczenie logowania może wyglądać nieco inaczej. Jeśli kiedykolwiek będziesz niepewny, które logowanie użyć, zaloguj się przy pomocy adresu e-mail, na który się zarejestrowałeś, a jeśli coś się nie zgadza, skontaktuj się z zespołem.