Hoe je een onvoltooide drop hervatten

drop bewerken

Drop creation slaat je voortgang automatisch op terwijl je bezig bent. Je kunt de wizard verlaten en later verder gaan waar je bent gebleven, zonder je voortgang kwijt te raken.

Het automatisch opslaan begint zodra je drop een naam heeft — het geven van een naam is wat de drop aanmaakt. Daarna worden je plaats in de wizard en je keuzes automatisch opgeslagen, even nadat je een wijziging maakt.

Hoe je een drop hervatten

  1. Ga naar de Drops-pagina.
  2. Zoek de drop die je wilt voortzetten. Gebruik het vak Drops doorzoeken op naam... als je veel drops hebt — de lijst wordt per 9 weergegeven en de zoekopdracht loopt door alle drops, niet alleen die op het scherm.
  3. Klik Bewerken op de drop-kaart.
  4. De wizard opent opnieuw met je opgeslagen gegevens hersteld.

Waar je landt

  • Een concept waar je halverwege bent gestopt opent op de stap waar je het laatst was, met een bericht "Verder gaan waar je bent gebleven…".
  • Voor andere drops — inclusief alles wat al is gepubliceerd — opent de wizard in het edit hub ("Wat wil je controleren?"), waar je kunt springen naar het gedeelte dat je wilt wijzigen.

In beide gevallen worden je opgeslagen gegevens hersteld.

Wat wordt hersteld

  • Drop-naam.
  • Kunstwerken en hun details.
  • Papier-, lijst-, rand- en afwerkingskeuzes.
  • Prijsstelling.
  • Verkoopschema's en datums.
  • Geüploade afbeeldingen (portretfoto, logo, handtekening).
  • Je huidige positie in de wizard.

Alleen de titel of datums wijzigen

Je hebt geen aparte snelle bewerkingsoptie meer nodig: open de drop met Bewerken, en gebruik vervolgens de kaarten Drop-naam of Verkoopdata in het edit hub (onder Winkelontwerp en inhoud) en klik Wijzigingen publiceren. Datums zijn in UTC.

Nog hulp nodig?

Vraag de in-app helpassistent via je creativehub dashboard, of stuur ons een e-mail — een echt persoon antwoordt. info@theprintspace.co.uk