Sletting av et drop er permanent. Systemet fjerner drop-posten, den tilknyttede salgssiden og alle koblede konfigurasjoner i en operasjon.
Hvor du sletter
- Åpne Drop List i sidepanelet (siden har overskriften Drops).
- Klikk Delete på drop-kortet.
- Bekreft i dialogen Delete this drop?. Den advarer om at dette "vil permanent fjerne drop-et og den tilknyttede siden. Denne handlingen kan ikke angres."
Hva som fjernes
- Drop-posten selv.
- Den tilknyttede salgssiden.
- Alle koblede konfigurasjoner (prising, datoer, hero-media, sidestilfereranser).
Dette kan ikke angres
Bekreft nøye før du sletter. Det er ingen angre-funksjon. Hvis du bare vil slutte å selge, redigerer du sluttdatoen for salgsskjemaet i stedet — det tar siden offline uten å miste konfigurasjonen.